sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Blogataan ihan bloggaamisen ilosta

Sen verran on ollut tässä edelleen epävireinen että nyt on kokonainen viikko ilman urheilua, sekös vasta ottaa kupoliin! Tänään on kyllä haaveena että jos varovaisesti hieman ulkoilua koittais.. joskushan se on liikkeelle lähdettävä..
Tässä samalla on kerenny katsella erinäisiä urheilublogeja yms. Porukka reenaa innokkaasti, hyvä niin!  No niinkuin jo aiemmassa päivityksessä mainitsin niin itselläkin mielikuvia on kuinka kesällä treenaan. Jos ne toteutuu niin pitääkö sitä osallistua ensi talvena yleisen sarjan kisoihin? kerran vielä ja sitten pois vai kuinka? No haaveena oli että oisin menneenä talvena mahtunu 35 sarjassa kymmenen parhaan joukkoon ranking listalla mutta ei niin ei, kovia ukkoja edellä ja täten tyytyminen sijaan 12. Julistetaan nyt sitten että jos sitä vaikka ensi talvena ois 35 listalla sijalla 6. ! Yleisen listalla ei asiaa olis juuri mihinkään. Ranking sijoitus oli 196. kun laitetaan kaikki ukot riviin iästä riippumatta.
Selkeästi tää kaikki kertoo sitä että Hassunhiihtäjän on vaan koitettava ahkerasti kesän aikana hikoilla lenkkeilyn parissa!
Ja sitä muuten myös tapahtuu! Pysykää mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!