maanantai 7. marraskuuta 2016

Talvi!

Niin no mainittakoon tähän ekana että tulihan siellä Vuokatissakin käytyä reilu viikko sitten. Siitä ei tänne sen ihmeempää kisaraporttia tällä erää tule. Oli aavistuksen heikko esitys ja vähän jäi paskan maku suuhun vaikken kuuta tavoitellutkaan. Tulokset sen kertoo!
Sitten nykyisyyteen.. talvihan se on täällä suunnallakin tällä hetkellä. Miinusasteita kahdeksan ja pakkashaituva lunta leijailee ihan hiljalleen. Luonnon tekemä lumi ei sentään hiihtämiseen riitä mutta olen päässyt nyt kumminkin suksimisen makuun tuolla oman seuran kotiladuilla jossa on erinomaisessa kunnossa oleva säilölumibaana. Sinne tieni vienee tänäänkin!
Olen tosiaan nyt alkaneen ja seuraavankin viikon lomalla. Joten nyt lienee se meikäläisen oljenkorsi ja etsikkoaika yrittää saada kroppa käyntiin ja kunto muistuttamaan edes etäisesti kilpaurheilijaa!
Kenties se olisi aika hienoa viettää hiihtojuhlaa vaikka Pohjois-Suomen hangilla, mutta tämän hetkinen tilanne on sellainen ettei Lapin leiriä ollut mahdollista järjestää. Katselin omaa historiikkia ja taitaa olla niin että edellisen kerran olen ollut lapissa suksimassa vuonna 2009. Mutta vielä minä jonain vuonna taas!!....
Sen enempää ei kaiketi nyt ole sanottavaa, mutta koitanpa päivitellä kuinka tämä parin viikon projekti kulkee eteenpäin!
Nyt lähden ulos! Moiiii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!