tiistai 15. marraskuuta 2016

Urheilua ja kuntoilua

Niin viikon verran olen lomaillut ja toista mennään! Pian se loppuu hyväkin loma! Urheilla olen koittanut, ei voi sanoa että paljon, mutta omasta mielestäni aika kovia. Ainakin se tuntuu lihaksissa aika paljon tälleen äkkinäisellä huonokuntoisella. Siis ihan muutaman tunnin lisäys siihen normi keskiarvoon! viime viikolla mentiin siis tunneissa jo toiselle kymmenelle...
No talvi on siis täällä Pirkanmaallakin edelleen ja latua säilölumen muodossa pätkä siellä toinen täällä. Hiihtämään siis pääsee mutta siltikin viime viikon kuntoilussa mulla oli mukana paljon muutakin kuin hiihtelyä.
Perusreipasta juoksua, ja punttisalia joka näin heiveröiselle ainakin tuntui rajulle. Sauvarinnettäkin nastalenkkarilla napsutellen. Hiihtoa tuli vajaa sata kilsaa sisältäen jopa yhden tehotreenin vapaalla.
Kroppa tosiaan on aika väsyksissä jo pelkästään tuolla sabluunalla. Pitänee huokaista yksi päivä tässä ja sitten ottaa sen jälkeen ilo irti loppulomasta.. siitä kenties seuraavassa osassa..


Ma 7.11 ap. Juoksua rennosti 25 min tyttö mukana rattaissa (~4km)
              ip. Hiihtoa pertsalla 1,30 rennosti (22km)

Ti 8.11. Punttisali 1,20 (leuanveto 5x6 sarja 20kg painon kanssa, rinnallevetoa, syväkyykkyä, vatsalihaksia lisäpainolla ja muutama rennompi liikesarja eri laitteilla)

Ke 9.11. Sauvarinteessä neljän hengen porukalla pienen lumen seassa 10 nousua viimeisillä jo "ahdistaen", puolentoista minuutin rinnettä ylös-alas ilman pysähtymisiä ja loppuverryttely Kaupin säilölumella vapaata hiihtäen 45 min (~10km)

To 10.11. Lepo ja tytön kanssa pulkkamäessä (niinku kaikkina muinakin päivinä)

Pe 11.11. Juoksua 45 min (~8km) jonka jatkeeks kotona 20 min jumppaa (leuanvetoa ja mahaläskien kiinteytystä)

La 12.11. Hiihtoa perinteisellä 2h (29km)

Su 13.11. ap. Perhekuntoilua (kävelyä , välillä urheilukentälle missä lukuisia maksimaalisia spurtteja randomisti.
               ip. Hiihtoa vapaalla 1.30 sisältää 2x15 min kovennetut osiot (24km)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!