tiistai 22. elokuuta 2017

Viikot vierii ja heikkopäistä hirvittää!

Taas se on piru vie viikko vaihtunu. Olenpas ottanu aikamoisen kirjoitus urakan kun oon joka viikko uhkaillu kertoa vaikkei ketään kiinnostakaan! 
No mitäs tuosta viime viikosta taas voisi sanoa. Tuntien valossa juuri sitä samaa perustasoa mihin se nyt on viikkoja sitten jämähtäny. Sisällöstä en tiedä mutta liikuntaa tuli joka päivä vähäsen. Tai oikeastaan minä voisin sen sisällönkin tähän paljastaa siinähän sitten saa "suuri" yleisö analysoida katsella ja moittia.

Hassun hiihtelijöitsijän viikko 33 vuonna 2017

Ma Maastopyörällä 1h 15min, sekalaista perusajelua hiekkatie polku ja pätkä asfalttia (26km)

Ti  iltalenkki rullasuksilla 45min, pertsaa, sekaan randomisti muutama lyhyt kiihdytys (14km)

Ke Juoksua 20min (n. 4km) Jonka jälkeen salibandyä 1h (täysiä, korkeet sykkeet)

To Crosstraining salilla, rauhalliset alkulämmöt (kuntopyörä venyttely yms) sitten "äijäpuntti"  kiertoharjoitus (melko kovat sykkeet) Yhteensä 1h10 min

Pe Juoksu , palauttelulenkki 30 min (5km)

La Rullahiihtoa vapaalla 1h 10 min Perus reipas vauhti (20km) Ja jatkeeks jumppaa 20 min kotona

Su Rullahiihtoa perinteistä 1h (17km) jatkeeks mahaläskien kiinteytysyritys 10 min kotona.


Kokonaisuudeksi kertyi 7h40 min, lukemat siis pyöristeltyjä, kilsat lähimpään kokonaiseen ja ajat viiden minsan tarkkuudella.

Väliin tuntuu että aika lailla väsyttää, mutta kuntoilu toki on aina mukavaa ja se piristää. Väsymys vaikuttais olevan enemmän työtahdista ja työajoista johtuvaa kuin treenausväsymystä. Kaiken kaikkiaan oon jaksanu ja saanu aikaan melko hyvin, jopa paremmin kuin kuvittelin kesällä jaksavani. Projekti siis etenee ihan mukavasti ja tälleen vielä ikämies sarjoja kohti kangistuvana pitää koittaa keksiä uusia (vaikkakin vanhoja tuttuja) tapoja saada koneesta kierroksia irti.
Fiilikset on plussan puolella joten hyvä tästä on koittaa edetä. Lajitreenin määrä ei oo ollu mikään valtava koko kesänä mutta uskon silti että yhä osaan hiihtää, pääasia lienee että liikuntaa tulee!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!