sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Sunnuntainen sonnan sanomis sessio!

Niinpä niin tänne taas sitä pakkopullaa lukijoille työnnettävä! Treenailu ja harrastaminen on ollut pikkuisen katkonaista ja haasteellista on ollut saada itsensä liikkeelle.
Sain kuin sainkin riivittyä kasaan tasan sen minimitavoitteen jonka joskus pöljänä asetin eli seitsemän tuntia. Jotain tulee aina tehtyä, mutta esim suksille lähteminen on ollut varsin vaivalloista henkisesti.  Aina ei vaan jaksa jauhaa kilometrin rinkiä vailla järkeä.
On toki ollut muutakin "kiirettä" ja pari päivää työreissussakin.
Kuitenkin tähän samaan settiin pitää nyt siis pari sanaa kertoa siitäkin että kisakausi on avattu! Juurikin siellä samaisella kilsan ringillä jota olis pitäny jaksaa kiertää. Huomaahan sen että ei oo kierretty ei.. Sijaluku oli kahden miehen sarjassa toinen, kalenterilla mitattava ero sarjan kärkeen! Ukko oli puuduksissa ja koneesta ei pahemmin kierroksia irronnu. No siihen voi olla moniakin selityksiä miksi näin. Uskomus silti on että asioita on tehty oikein, siis niitä vähiäkin treenejä mitä on suoritettu. Näin ollen jossain vaiheessa tästä kauden avauksesta parannetaan ja ajasta napsaistaan kymmeniä sekunteja pois. Lenkillä käymistäkin se vaatinee.. eiköhän sitä jossain vaiheessa pikkuisen pidempääkin rinkiä vielä kierrellä ja sitä kautta saadaan motivaatioo ja happee lisää.
Ei tää tekstaaminen nyt laisinkaan irtoo.. kerronpa sitten joskus toiste lisää jostain jutusta.. kiitos ja hei!
No laitetaan ne tulokset vielä tähän:
https://drive.google.com/file/d/10M7dKDMSy2RI1LZbs8JWT6JzgE23mBud/view

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!