maanantai 1. tammikuuta 2018

Uusi vuosi samat vanhat rutiinit!

Niin vaihtui viikko ja vaihtui vuosikin! Samaa rataa koitan jatkaa tänäkin vuonna.. reeniä fiilispohjalta ja epämääräisiä blogipäivityksiä!
Treeniä vai pitäskö vaan sanoa että kuntoilua? Kuntoilijathan merkkailee heiaheia sovellukseen liikuntansa kuten minäkin. Kyseinen järjestelmä laski liikkumiset mun puolesta ja nollasi laskurin vuoden vaihteessa. Koko vuoden saldoksi tuli 402 tuntia kuntoilua. Jotain vähän kovempaa ja monen monta tunnin mittaista hapen haukkomislenkkiä.. tuollainen summa kehkeytyi monenmoisesta pienestä liikunnan palasesta. Lenkille lähtöjä tuli lukuisia, kerrallaan siellä urheilun parissa ei kauheen usein pitkiä jaksoja tullu.
Viime viikon kuntoilut oli 9h 5min. Viime aikoina olen päässyt ihan kohtuulliseen säännöllisyyteen ja kaikkeen hölmöön sitä oon jo lupautunu heti kun vähänkin olo tuntuu urheilullisemmalle! Katsotaan sitä sitten.. kisoja siis luvassa pelottavan äkkiä!
Jotenkin tässä nyt tälleen pari tuntia heräämisen jälkeen koko kroppa tuntuu ihan pökkelölle, siis ilman mitään uuden vuoden remuamisjuhliakin.. väännän kättä itseni kanssa että onko tänään lenkki, vai lepopäivä... Ohessa vielä pätkä jouluiselta kinkunsulatus lenkiltäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!