keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Tiedottaminen rästissä

Viikko menee jo puolessa enkä oo vielä tänne pakollista valitusvirttä vääntäny! Viime viikko oli taas vaihteeks hankala rytmittää niin että jaksais kunnolla.. tuli katkonainen rytmi siihenkin vähään mitä normaalisti.
Kisakin oli Vöyrillä..Suomen cup viesti.
Komeet oli siellä puitteet ja keli. Mäkeäkin ihan riittävästi. Itsellä oli kolmososuus ja vähän siinä kiire meinas tulla ja tulikin kärjen alta pois kun 2,5 kilsan lenkkiä kierrettiin. Joukkueemme siis jäi yhden tuollaisen kierroksen verran muutamalle kärkijoukkueelle sen verran myöhässä viesti mulle saapui, toki edellä oli vedetty kaikki mitä pystyy en väheksy ketään ja uskon että Leki joukkueen parhaat vuodet on tulevaisuudessa. Silloin ei välttämättä meikäläinenkään enää oo siinä tiimissä mutta toistaiseksi täytemiehiä tarvitaan.
Oma hiihto sinällään tuntui että tämähän menee tässä ihan tyylikkäästi, mutta kello ei tykänny kovin paljoa meikäläisen tyylittelystä.. No ohitin yhden joukkueen ja pari muutakin sain näköetäisyydelle, mutta matka jäi kesken.. uskon että kympin osuus ois aavistuksen paremmin mulle passannu tuolla..

Tulokset:
http://www.hiihtoliitto.fi/site/assets/files/24650/miesten_viesti.pdf

Niin ja viime viikolla kaikkien "hankaluuksien" ja väsymyskohtausten myötä urheilun määrä oli 5h40 min.
Tällä viikolla pitää koittaa pikkuisen enemmän vääntää ja kovempaa.. muutakin kuin suksimista.. ja sitten vain ens viikolla kuunnellaan kun kunto kohoaa kohisten koukkupolvikisoja kohti!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!