sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Kisailusta ja muusta hiihtelystä vielä vähäsen..

Niin eilen jo tuli väänneltyä pari lausetta hiihtelyistä SM-kisoissa. No pari sanaa vielä lisää.. Parisprinttikin siis oli perjantaina.. taidettiin olla molemmat viestin viejät hieman hukassa.. en siitä sen enempää.. tulos muistuttaa lenkkeilyn tärkeydestä. luvattiin toisillemme olla terävämpänä keväällä.. siihen siis pyritään. Eilisestäkään en siis viitsi sitten enää sen enempää selitellä. Kaikki oli pelissä ja väsy iski.. toisaalta se tuntui että paikat alkaa olla aukenemaan päin.. lisää riuhtomista ja tulos paranee?
Vantaan kisojen tulokset:
http://www.smvantaa.fi/WebPage.aspx?_navi=1013
Tänään kun oikeet urheilijat vielä Hikoili Vantaan kisaladuilla meikäläinen valitsi rauhallisen vaihtoehdon ja kävin kerrankin valoisan aikaan pistelemässä peruslenkin perinteisellä. Jauhoin 37 kilsaa hissunkissun mainiossa talvikelissä ja nautin joka hetkestä! Hiihtämisessä on oikea suunta..
Seuraava koitoskin tulee jo pelottavan pian vastaan! Vöyrillä siis tavataan viestin merkeissä, katsotaan uskaltaako siellä yrittää hiihtämistä itseään kovempien matkassa vai pitääkö jättäytyä suosiolla?!
Niin juu ja viikonlopun aktiivisen liikehdinnän myötä viikon urheilutunnit on 9h40min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!