maanantai 21. tammikuuta 2008

Niin sen siitä sitten saa kun Vantaalla likomärissä monoissa hiihtelee, Kisojen jälkeinen alkuviikko oli kovasti epävireistä ja viikollakaan ei tosiaan ollu voimiensa tunnossa, nokkakin tuhisi. Viikonloppu pitikin sitten jo olla kokonaan urheilematta kun siihen malliin nuha painoi päälle. Tänään jo sitten kävin hiihtämässä hiljalleen, eikä se nyt karmeeta ollu, vielä vaan joutuu rykimään ikivihreitä limoja rööreistä, jospa se siitä.

On tässä viime aikoina tullu hupaisia ajatuksia mieleen kun on nykyään vaikka minkälaista tositeevee formaattia yms. Koitetaan saada mummot ja papparaiset laulamaan rokkia, tehään taviksista staroja ja etitään idolia yms. Eikös siinä olis jollekulle miettimistä ja suunnittelua ja projektia urheilun saralla että koitetaan että onko mahdollista tehdä kokeneesta keskitason urheilijasta oikeanlaisella ajankäytöllä ja manageroinnilla huippua. Järjestettäis puitteet, hommattais pari sponsoria, sitoutettais pariks kolmeks vuodeks. Mä voisin olla vapaaehtoinen koekaniini hehee!

2 kommenttia:

  1. On se prrrkl! Siinäpä se uusi ohjelma onkin! Jos kyseiseen formaattiin mahtuu myös möhömahainen norsu, joka ei ollu edes pk-tasolla mistään kotoisin ja sille järjestetään sama ja katotaan miten pahasti voi vetää yli, niin ilmottaudun mukaan! Mikäs sen mukavampaa kuin vetää 5h päivään ja sen päälle sais vielä thai-hierontaa onnellisella/onnettomalla lopulla. Niinpä onnii!! Soitetaanko H.Harkimolle ja kysytään rahoitusta? TÄ?

    VastaaPoista
  2. Se jäi vielä sanomatta,että jos tämä kaikki tapahtuisi hieman pik proter-henkeä mukaillen ja joka ilta tulisi vaikkapa tunnin lähetys jossa miehet puisivat päivän reenejä pahanhajuisissa merkeissä(sekä tietenkin näytettäisi koosteita päivän tapahtumista) ilman paitaa tietenkin. Mutta sitä BB -ideaa tulisi ainakin osittain välttää,että annettaisi joka ilta vatusti viinaa. Voisi mennä koko projekti puihin, tai sitten ei.

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!