keskiviikko 27. elokuuta 2008

Masennuskausi

Enpä ole tällä viikolla tehnyt sitä puntti treeniä enkä mitään muutakaan. No töissä on pitäny käydä kun ei ihan sairaslomaan riitä tällainen nuha. Kumminkin sen verran on nokka tuhissut ja kurkkua raastanut että en pariin päivään ole minkäänlaista urheilua tehnyt. Kyllähän se näköjään malttia kysyy olla kaksikin päivää paikallaan mutta pakko on ollu hieman lepäillä, eipähän ainakaan tule mitään yllättäviä tilanteita jotka pahentaisi terveydentilan lopullisesti. Ei kai se kunto tosiaan ole parista päivästä kiinni, mut mielellään sitä vaan liikkuis, pääkin voisi paljon paremmin silloin. Katsotaan nyt josko tänään tulis pikkuisen liikuskeltua, laittais taas pikku hiljaa kropan liikkeelle. Ainakin olo on nyt aika lailla hyvä, joskin vielä näin vähän aikaa työpäivän päättymisestä niin vitutus on hieman pinnassa, jo senkin takia urheileminen tekee hyvää, tulispahan muuta ajateltavaa.
No pikkuisen lepoa tässä kumminkin ennen kuin mitään muuta, tuli tossa syötyäkin äsken. Jospa sitä loppuviikon aikana olis jo kunnolla liekeissä. Intoa olis vaikka millä mitalla ku vaan jaksais hehee.
Tuo hiihtotaso gallup on lähtenyt mukavasti käyntiin...ihmeen monta maailmancuptason urheilijaa....onko vastaukset rehellisiä;) mut anyway pääasia että kävijöitä riittää, lisää vastauksia kaivataan! ja ihan sanallistakin palautetta!

1 kommentti:

  1. Perskeles, tuon uuen gallupin perusteella tällä blogilla käy malko kovia hiihtomiehiä kun MC-tason kavereitakin on messissä.

    Espenille paranevaa vointia.

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!