sunnuntai 31. elokuuta 2008

Vaihteeks taas kunnon hiihtotreeniä!

Perjantaina hiihtoa Leppiksellä, pientä moitetta areenan kunnossa! ei ollu esim pertsa uraa...onneks olin vapaalla, meni ihan ookoo.
Lauantaina sitten vauhtikesto treeni mäkisessä maastossa sauvojen kanssa juosten ja kulku tuntui varsin miehekkäälle, hyvin jaksaa ei minkäänlaista hätää!
Tänään sitten jälleen hiihtoa ja Leppävirran putken ongelmat olivat onneks hävinneet, reitti oli kunnossa kaikin puolin. Parin tunnin lenkki jossa muutama tasatyöntö kiihdytys. Huomion arvoinen asia on se että tässähän on kohta suomen hiihtoa seuraavalla kansan osalla kriisipalaverin paikka kun tulevaisuuden toivo Pörde Pörsti ei pysy Espenin tahdissa kymmenen sekunnin tasatyöntö pätkillä! :D Tietty on aivan eri asia tuupata se yks suora tuolleen kevyen treenin ohessa kuin että siihen ois alle ennen loppusuoraa jo tuupattu kilometri tolkulla kisavauhtia. No oikein mukava harjoitus ja kertoo tää nyt ehkä hieman siitä että ei meikäläinenkään vallan katastrofaalisen huonossa kunnossa ole jos jaksan kymmenen sekkaa täysiä pukata! tästähän on hyvä jatkaa!
Illalla ois vielä luvassa palloilua mukavassa seurassa saman henkisten jannujen kanssa, toivottavasti tulee riittävän monta jätkää kentille!

1 kommentti:

  1. Joo, näinhän siinä kävi ettei meikäläine noikein kerennyt mukaan äkkirimpuiluissa, sinälläänhän tämä ei ollut mikään yllätys, ainakaan minulle. Espen ollut sellaisessa liekissä koko kesän että perjantaina oli hiihtobaanakin kärsinyt liekityksestä...

    Ei auta kuin toivoa että talvella ei tasamaan pertsan kisoihin satuta yhtäaikaa;)

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!