keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Eteenpäin jollain lailla.

Tilasin tässä jälleen kerran liitosta yhden kauden harjoituskirjan sivut. Sen verran olen vanhanaikainen tossa asiassa että jos noi samanlaiset sivut on ollut mulla jo viitisentoista vuotta niin enää ei kannata vaihtaa. Mut nyt ainakin on kovasti tosissaan taas yksi kausi mentävä kun kerran on päiväkirja. Sen verran tällä iällä on jo varovainen ettei niitä sivuja tilaa kuin kaudeksi kerrallaan, jos ei vaikka enää sitten huvitakaan harrastaa samalla tavalla. Viimeistään ura loppuu sit siihen kun liitosta ei enää saa noita kirjan sivuja!
Niin olen edennyt jotakuinkin tuon 13 vuotta vanhan ohjelman mukaisesti. Pyöräily on tällä hetkellä vielä korvattu rullaluistelulla mutta saahan siinäkin ulkoilmaa ja happea. Sählyn sijasta olen juossut kamalan epätasaista vauhtia ja se on osoittautunut kamalan rankaksi kun lähes koko ajan joko kiihdyttää tai jarruttaa, välillä kävelyäkin mutta koko ajan etenee, ehkä se on rankempaa kuin pelkkä sähly. Siitä jalat hieman ihmeissään. Tunteja en yritäkään saada juuri samaan kuin ennen, välillä tulee vähemmän ja välillä hieman enemmän. Viime viikolla urheilin 11h30min.
Lisätään tähän sellainen juttu että joka viikko tulee yksi sitaatti vanhan päiväkirjan kommenttiosiosta. Tämän viikon sitaatti kuvastaa hyvin sitä että juokseminen on näköjään ollut jonkinlainen peikko mulle aina. Se on tiettyyn pisteeseen saakka kivaa mutta silti niin vaikeaa. Sitaatti on kirjoitettu sunnuntaina juostun 13km:n hölkkäkisan jälkeen ja se kuuluu näin:

"jaksoi juosta koko matkan, yllätys yllätys!!"

Tähän mainittakoon että en ehkä ole menossa juoksemaan nykyisyydessä tulevana sunnuntaina kisaa, mutta kyllä vain! Tehoja koitan juosta tota 13 kilsaa vastaavan matkan tässä lähipäivinä.
Alkuviikko on ollut leppoisaa treenin suhteen ihan mennään alkuperäisen hengessä, eilen sentään jumppasin 40 min. Tänään futis ja siitä taas nousujohteisesti viikkoa eteenpäin! Täältä tähän!

2 kommenttia:

  1. Oisko ollu Olvi-Maratonin 13 kilsanen kisa tuo? Nykyisin ittelläkin samanlaiset tuntemukset ilman 11,5 tunnin harjoitusviikkoa..

    VastaaPoista
  2. Svenin Hölkkä oli toi nimeltään. Ihmeellistä kyllä vaikka muuten on suhteellisen hyvät merkinnät liikuntasuoritteista niin kumminkin sitten on tuon juoksun loppuaika jäänyt arkistoimatta.

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!