lauantai 15. tammikuuta 2011

Kylmää kyytiä Kangasalalla!

Kangasalan kisa järjesti kansalliset kisat Kyötikkälän hiihtokeskuksessa. Matkana miehillä oli 15 km. Perinteistä siis mentiin. Keli oli kylmä, varmaan jotain 17 pakkasastetta. Ainakin meikäläisellä tänään tuntui jotenkin tosi kylmälle, verryttely oli todella hyvä mutta kisan aikana vähän tuntui ukko menevän kohmeeseen. Kisareitti oli mielenkiintoinen ja suhteellisen raskas ainakin mulle se oli liiankin raskas ehkä. Vaihtelevaa maastoa ja paljon nousuja ja nihkeä lumi oli omiaan pistämään ukon vielä kylmyyden lisäks muutenkin puuduksiin.
No hiihto ei tuntunut järin hyvälle missään vaiheessa, henki oli tukossa ja ei ollut vähääkään terävyyttä, joskus sitä on edes hieman ollut mutta ei nyt. Lopulta kenties sittenkin kunnon mukainen hiihto, sitä ei millään selityksillä kuitata. Kaikki latasin minkä tohon reitille kykenin mutta kello ei hurjasti tykännyt. Maaliin tulin jääpuikko leuasta roikkuen ajassa 46.09. Ero voittaja Lari Lehtoseen oli jäätävä! 4 min 20 sek.
Tuolla puurtamisella irtosi sijaluku 13.
Tässä palautellaan ja lataillaan huomiseen, toivotaan että keli vähän lauhtuu ja lihas heräilee huomiseks. Silloin ladataan taas kaikki peliin tällä kertaa Vapaalla tyylillä ja matka on 10 km. Kisapaikkana talven mittaan kovasti tutuksi tullut Kaupin urheilupuisto!
Kisan hiihtojen tulokset:
http://sites.google.com/site/kangasalankisaryhiihto/Tulokset/kansallisten-15-1-2011-tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!