tiistai 3. toukokuuta 2011

Kuukausi ja kausi vissiin vaihtui..

Se vissiin perinteikkään laskutavan mukaan hiihtäjän uusi kausi alkaa nyt viikosta 18.
Vielä löytyy noita vanhanaikaisia liiton päiväkirjasivuja joten ura siis ilmeisesti jatkuu jollain tapaa!? Viikolla 17 tein viisi urheilusuoritusta joista pisin oli 1h30min ja lyhin 35min jos sitä edes vielä urheiluksi voi laskea. Jotenkin se vaan keväisin meinaa laiskottaa jo tässä iässä... Varmuuden vuoksi siis aloitin uuden harjoituskauden laiskottelemalla enkä eilen maanantaina tehnyt mitään. No tänään sitten punttisalilla käynti ja kaikkine kuntopyöräilyineen ja soutulaitteineen uuden harjoituskauden tuntisaldo on jo 1.40. Aika huimaa!
Nyt ei ole päällänsä minkäänlaista projektia niinkuin viime keväänä oli. Innosta puhkuen lähdin kokeilemaan sitä vanhaa ohjelmaa. Sittemmin vituilleen mennyt projekti kumminkin muistutti mua siitä että niitä ärhaköitä nopeus ja teho treenejä mun ei pidä unohtaa, eli tietyiltä osin se vanhan kokeilu antoi myös hyviä kokemuksia ja fiiliksiä. Olkoon nyt tässä kevään ja alkukesän "projektina" mulla se että koitan pitää itteni liikkeessä.. joskus sitten syksyn ja varsinkin lumisen talven mittaan se liikkuminen tulee helpommin ja automaattisesti.. näillä mennään kohti jotain tulevaa!
Jossain vaiheessa koitan julkaista tunnit mitä sain viime kaudelle riipaistua kasaan, niitä ei kamalan paljoa ole mutta silti laiskottaa laskea niitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!