lauantai 9. tammikuuta 2016

Nyt niitä kisapäivityksiä kun kerran tuli luvattua!

Joo, tasan viikko edellisestä ja taas mennään! Viime kerran ikäluokkasarjassa pärjäämisestä aiheutuneessa optimismin aallossa menin ja ilmoittauduin oikein yleiseen sarjaan! Tällä kertaa vuorossa Tampereen talvikisat. Tarkoitukseni oli siis jo loppiaisena kilpailla taas mutta alkuunsa maakuntaviesti siirrettiin lumettomuuden takia ja sen tilalla suunniteltu pienempi kisa sitten peruttiin pakkasen takia.
Mutta kuten kaudelle tyypillistä tämäkin talvikisa järjestettiin tykkilumen turvin. Keli toki oli muuten erittäin talvinen. Pientä pelkoa oli jo etukäteen että pakkanen panee nämäkin kisat pilalle.
Keli kumminkin sitten oli ihan siedettävä ja kisat voitiin pitää.
Ajatuksenani siis oli osallistua yleiseen että saan pidemmän kisanautinnon. Ei oo viime vuosina pahemmin viidentoista kisoja ollutkaan niin ihan kiva oli kokeilla. Tai matkahan oli nytkin suunnilleen 13 kilsaa. Seitsemän kierrosta lyhyttä tykkilumirataa. Rata jonka veikkaan ensi viikon aikana pidentyvän jonkin verran.
Itse kisa oli omalta osaltani ehkä aavistuksen varovainen kun en ikinä oo rakastanu kovissa pakkasissa riuhtomista. Keli oli ehkä kuutisentoista astetta pakkasella.
Tasaisen varmasti koitin pitää vauhtia niinku yleensäkin, riuhtomisiin ei ole tällä kunnolla varaa! Vähäsen peesejäkin koitin aina ottaa koska niitä on lyhyellä radalla tarjolla kun kisailijoita on monella kierroksella. Osa peeseistä meni liian kovaa ja osa liian hiljaa, tyypillistä kuinka ollakaan.
Kumminkin huomasin että ei tää meikäläisen taaperrus ollutkaan pelkkänä latumerkkinä olemista vaan se muistutti ainakin etäisesti kilpahiihtoa.
Pientä puutumista parilla viimeisellä ringillä mutta kaipa jollei se missään ois tuntunu ois voinu todeta että lähtövauhti olisi ollut todella runsaasti liian leppoisa.
Jotakuinkin itseä tyydyttävää menoa se oli ja tuloksena sija 11. 2.08 voittajan perässä, tästä innostuneena täytynee talven mittaan ehkä kokeilla tota yleistä sarjaa vielä uudelleenkin. No SM-kisoihin ainakin tunnelmaa haistelemaan. Sitä ennen suomen cup viestiä viikon päästä. Silloin sitten taas lisää kisaraportteja!

Tulokset: http://tyritys.sporttisaitti.com/@Bin/144808/tulokset.html

Tässä sitä on tämän talven laduntekomateriaalia (kenties jopa ensi talvenkin) ja lisää tulee!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!