sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Nyt niitä sitten alkaa tulemaan(toivottavasti)

Kisaraportteja nimittäin! Vaikka missään ei näy lunta kun ikkunasta ulos katsoo!
Eilen tosiaan sitten vihdoin ja viimein pääsi itsekin tositoimiin. Matkasin kestävyysurheilun superharrastaja Marko Leppämäen kanssa Seinäjoelle, mukana reissussa oli myös huippuhiihtäjä Ilkka Tuomisto.
Kuten kaikkialla missä hiihtomahdollisuus on, myös Seinäjoella reitti oli merkitty lumella. Ihan sellainen mukava parin kilometrin mittainen tykkilumirata minkä kaupunki oli sinne valmistanut.
No pikainen arpominen kahden suksiparin välillä ja toinen verryttelyyn ja toinen kisaan, helppoa kuin mikä.
Keli oli varsin talvinen niinku talviurheilussa pitääkin olla, paitsi se lumi puuttui metsästä! Juu tosiaan äkkiseltään tuntui ihmeen kylmälle -12 asteinen keli ja pienoista tuultakin.
Alkuverryttelykin piti ottaa aika reippaasti että sai hien pintaan.
No itse kisa oli sinänsä aika helppo, alkuviikon epävireisyyden jälkeen olotila oli koko ajan mennyt parempaan suuntaan, joten uskalsin jo vähäsen odotella jonkinlaista menoa.
Helpon kisasta siis teki se että reitti oli loivapiirteinen ja vain yksi lyhyt jyrkkä pätkä. Ja jotenkin näin hitaahko ja verkkainen etenijä kuin minä olen ei saa tuollaisella radalla mitattua maksimisykkeitä ulos.
Toki joka kierroksella yritin hakata ihan kunnolla ja loikkaakin iskin siihen lyhyeen jyrkkään mutta siltikin olotila oli sellainen että voimia jäi vielä kisan jälkeenkin.
Toki olen ihan tyytyväinen kun ei tässä ole  kisoja allakaan, sillä tottakai aina on mukava voittaa.
Niin tosiaan! Tällä kertaa se Hassun pitkä liukuinen tasainen meno riitti oman ikäluokkasarjan voittoon, tästä rohkaistuneena täytynee tosiaan hiihtää lisää kilpaa tässä ihan piakkoin.
Erohan on yleisen sarjan kärkeen varsin mittava, mutta kaipa siinä pitää olla eroa 800 reenitunnin ja 400 tunnin välillä!?
Tosiaan ainahan sitä kilpailuluontoisella kaverilla on tavoitteita mielessä ja täten koitetaan toki pikkuisen kiristää ja kaventaa sitä eroa yleisen sarjan vauhteihin. No kuuta ei tavoitella mutta kyllä kilpahiihto on kivaa ja sitä tulee tästä eteenpäin toivottavasti runsaasti lisää!
Tulokset:
http://www.seinajoenhiihtoseura.fi/files/Talvikisat-2016-TULOKSET.pdf

1 kommentti:

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!