sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Laadukas urheiluviikonloppu!

Tällä hetkellä on oikein hyvä fiilis, urheilurintamalla kulkee treeni aika kivasti. Kausi lähti nyt rullaamaan. Viikonloppuna ensimmäinen kokoontuminen uuden seuran mukana. Ja kyllä mieltä lämmitti kun miehet siellä ihan kädestä pitäen toivottivat tervetulleeksi ja juttu alkoi luistamaan samalla sekunnilla.
Myöskin treeni kulki miehekkäästi, ja jos tuollaisen kukkulan äärelle kuin Koli pääsee oleskelemaan niin siitähän kyllä täytyy ottaa kaikki hyöty ja urheilullinen nautinto irti. Pääpaino parin päivän aikana olikin rullahiihdossa ja juoksussa, kylläpä siinä kelpaskin mäkeä liikuskella moneen suuntaan, mukavat treenikaverit ja vielä auringonpaistekin. Ja mukana vieläpä äärimmäisen motivoitunut valmentaja, jonka kanssa tarina ei myöskään pääse loppumaan!
Kun seura-asiat alkoi pikkuhiljaa varmistua, niin johan pamahti kutsu piirin valmennusleirillekin, sellainen asia mitä en ole Pohjois-savossa kokenut vuosikausiin...piiri, mikä se piiri onkaan?...pieni piiri...piirivalmennus, mitä se sellainen on?...pian siitä saan selvyyden uudessa piirissä!
Toivotaan samalla että pohjois-savon hiihto lähtee nousemaan! Tilanne on nyt kumminkin se että minä en ole osana sitä mahdollista nousua.
Kiitokset Iisalmen Visalle näistä muutamasta vuodesta, ilman sen seuran tukea ja ryhmää meikäläisen kilpahiihto olis luultavammin taantunut melko alas, mutta nyt oli kumminkin selkeän muutoksen aika. Katsotaan mitä tuleman pitää!

2 kommenttia:

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!