maanantai 5. toukokuuta 2008

Ei sittenkään vielä, näköjään.

Aamulla nousin aikuisten heräämis aikaan ja läksin kahdeksan aikaan hivenen keppien kanssa verryttelemään, kun rakkokin oli käpälästä jo kovettunut. Vajaa tunti perusvauhtia ja se oli siinä. Kymmeneks töihin ja työpäivän aikana olo on menny melko lailla heikoks. Pää tuntuu normaaliakin hölmömmältä ja keho on väsyksissä.
En tiedä onko syynä sit se että jostain syystä viime yönä ei uni tullu kunnolla vai oonko perkule taas tulossa kipeeksi.
No nyt kuulostelen tässä illan tätä ja heittäydyn ajoissa nukkumaan siinä toivossa että nyt sitten sais nukutuksi koko yön. Jospa se siitä helpottais..
Legendat ovat kuulemma aloittaneet rulla treenin täällä savon suunnalla, täytynee minunkin käydä pian muistelemassa millaista sellainen harrastus on.
Näinhän viikonloppuna vilauksen legendasta tuollakin Joensuun suunnalla, en tosin lenkin yhteydessä mutta torilla oli päivää paistattelemassa yhtä lailla kuin minäkin. Sellainen kova jantteri jolla pidemmät matkat varsinkin maistuu todella hienosti. Millaiset lie hänellä kuviot, kovaa tulee menemään ensikin kaudella, senhän uskaltaa ennustaa tietenkin!
Mutta jotta en enää useampia rivejä tätä jonniin joutavaa löpise niin taidankin mennä vaikka sohvalle välillä istumaan. Mutta suuren yleisön pyynnöstä huolimatta! Palaan jälleen tänne pian!

1 kommentti:

  1. Yks entinen suuruus on hiihelly rullilla Lapinlahti -Iisalmi väliä kohta kukauden verran lähes päivittäin. Lieko laihdutuskuurilla vai tehneekö paluuta koukkupolvisarjoihin.

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!