torstai 15. toukokuuta 2008

Tehdäänpäs taas tekstiä vaikka väkisin!!

Niin mutta mitä tällä kertaa...no urheilua yllätys yllätys!
Tänään vaihteeks keppien kanssa ulkoilua, vuorossa sellainen reipas hölkyttely jossa nousuun loikka osuuksia, hieman jo hengästyi. Nyt illan suussa jaloissa tuntuu jo hivenen eilisen puntin ja tän päivän yhteisvaikutus, no venyttelyllä siitä selviää..
Tänäänkin päässä oli se lippalakki joka Rähmistä kummasti ihmetytti...ois kannattanu olla kattomassa!
Itse kun olen noiden puujalkajuttujen fani ja suurkuluttaja niin tässäpä yksi esimerkki jollaista seuran vaihtoa ei välttämättä kannata suorittaa:D
Olenpa kuullut että legendat ja p-savon "vanhat" kokeneet jermut ovat muutamat alkaneet liikuskella taas varsin aktiivisesti, on kuulunu puheita mäkijuoksuista rullalenkeistä yms. Oikein mielenkiintoinen asia, tsemppiä miehet! hengessä ollaan mukana!
Onhan tää hauskaa urheilla aina vaan. Näyttää siltä että kun on kerran hiihtäjä on aina hiihtäjä, ainakin jossain määrin tai urheilija laajemmassa käsityksessä. Tulee come backeja ja seurataan aktiivisesti ja puhutaan urheilusta aina hereillä ollessa. Vielä kun joku tästä maksaiskin jotain niin johan olis nautinto! Kuka haluais sponsoriks ryhtyä, sais positiivista ja hilpeää näkyvyyttä! ilmoittautukaa heti!

2 kommenttia:

  1. No perskels kun ei aina osu samaan aikaan samaan paikkaan vaikka itsekin kyllä eilen kävin jaloittelemassa iltapuolella aamun kovemman tasatyöntöreeniin päälle.

    Miksi, oi miksi, meitä piinaat?
    Olemmehan tiedonjanossamme kiivaat,
    on kyseessä kauden kovin seurasiirto,
    eikä mikään paskaliirto.
    Salaisuuksien arkun kansi jo aukaise,
    jymyuutinen ilmoille laukaise,
    muutoin ei laula kunnian kukko
    vaan revitään Espenin päästä hiustukko! ;)

    VastaaPoista
  2. kolme gonaa,ne reenaa korkealta ja kovaa,ei meno ole vielä kovin somaa, mut syksy kun koittaa tarvitsemmeko kenties omaa lomaa,mut tiedä jospa järki vielä voittaa.

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!