sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Loma on ohi! ääääääääää!

Niin se sitten taas totuudenpäivä koittaa ja aamulla kello herättää klo 6.00 ja täytyy taas kammeta takaisin työpaikalle. Saahan nähdä onko se 15 min vai 2 h kun kirosana pääsee suusta:D
Loma meni mukavasti vaihtelevissa keleissä. Treenejä tuli yli 50 tuntia kolmeen viikkoon. Silti ehdin kyllä tekemään paljon muutakin, emännän viihdyttäminen niistä oli varmaan kaikkein mukavinta ja toki myös haastavinta puuhaa, hauskaa kumminkin ennen kaikkea.
Tällä viimeisellä viikolla pikkuisen ns. hermo lepoa, treeniä vain kymmenen tuntia. Eilen kerkesin sitten käydä nauttimassa moottoriurheilun seuraamisesta. Lapinlahdella oli ralli-sprintin sm-osakilpailu. Minua todella kiehtoo bensan tuoksu, pakoputken pauhu, turbon suhina ja ennen kaikkea näyttävät ajosuoritukset ja vauhti! Huom! nimenomaan suljetuissa olosuhteissa ei tieliikenteessä!! Kisareitin varrella istuskellessa aurinkokin taas tarttui iholle aika kivasti. Tänään sitten emännän pikkusiskon rippijuhlat, mainio tunnelma ja tajuttoman hyvät sapuskat, nyt niitä ylijäämä eväitä on mullakin tuolla hieman syötäväks ens viikolle, kylläpä siltä osin kelpaa.. Pitää kai tässä koittaa taas asennoitua ja rytmittää elämä takaisin työläisen aikatauluihin. Herääminen ei liene kamalan vaikeaa koska eipä tuota oo loman aikanakaan tullut makailtua puoleen päivään saakka. Eiköhän tämä tästä. Pitää tännekin kirjoitella taas hömppäjuttuja kun nyt täytyy taas asettua kotipaikkakunnalle hieman säännöllisemmin. No onhan se juhannuskin tulossa, nautitaan kesästä, oli keli mikä tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!