keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

multa pöllittiin fillari

Tänään taas sitten pääsin parin päivän tauon jälkeen liikkeelle tuonne treenipolulle ja olo parani lenkin vanhetessa kun kroppa lähti pyörimään. Härnäsin siinä sitten VK aluettakin jonkin verran ja mukavaa oli.
Mutta sitten päivän pääaiheeseen! Nimittäin toisen omaisuuden kunnioittaminen, se tuntuu joillekin tahoille olevan tuntematon käsite! Minulla oli tuossa asunnon pihassa pyörätelineessä tuollainen todella vanha "mummufillari" Ruma ja ruosteinen oli, toki kulki luotettavasti eteenpäin ja ilmakin pysyi renkaissa! No nyt sen sitten joku keksi tarvitsevansa itselleen, Perkele!!
Ei sillä että olis ollu rahallista arvoa, mutta ei kyse ole siitä vaan periaate että jos se ei ole oma niin näpit irti! Voi vain taas veikkailla että tuokin pyörä on jossain järvessä tai joessa taikka junaraiteille viskattuna kun sillä ensin joku perkeleen velliperse on ajanu pari kilometriä kun ei ole jaksanu kävellä! On se hienoa...
En minäkään sitä kauheen usein olis tarvinnut mutta toivotaan nyt että se uusi omistaja sitten ylpeänä ajelee sillä joka päivä töihin taikka kouluun ja esittelee uutta ostostaan kaikille!
Milläs minä nyt sitten kesällä käväisen maitoa hakemassa lähikaupasta, tai jos vaikka innostun menemään biitsille katsomaan maisemia, autollako pitäs joka paikkaan mennä, niinkai sitten...ehkä se auto häviää sit ensi yönä!
Aiheeseen äärimmäisen mainiosti sopii biisi jonka Ne Luumäet on vuosia sitten väsänny..
Tossapa sen sanat onkin sitten ihan kokonaisuudessaan, sanat ymmärrän mutta muista merkeistä en tajua mitään..jospa joku musiikki ihminen ymmärtää. Olen tosin kuullu musiikin "asiantuntijoilta" että ko. tyyppiset julkaisut ei olekaan musiikkia laisinkaan...mene ja tiedä sitten, minun mielestä ainakin hyvä kappale.

 Multa Pöllittin Fillari - Ne Luumäet - Albumilta Pahat Ja Rumat
Säv/San/Sov: Ne Luumäet
------------------------------------------------------------------------


D G A x3
G
D G A x3
G

D G A
MULTA PÖLLITTIIN FILLARI
D G A
MULTA PÖLLITTIIN FILLARI
D G A
MULTA PÖLLITTIIN FILLARI
G
KOKONAAN

MULTA PÖLLITTIIN FILLARI...

A D A D
SE PÖLLITTIIN x4

MULTA PÖLLITTIIN FILLARI... x2

SE PÖLLITTIIN x4

A G
KUINKA HUONO TÄYTYY FILLARIN OLLA,
Bm A
ETTEI SITÄ ENÄÄ PÖLLITÄ ?

KUINKA HUONO TÄYTYY FILLARIN OLLA,
ETTEI SITÄ ENÄÄ PÖLLITÄ ?
A
HÄ ?

D G A x3
G
D G A x3
G

MULTA PÖLLITTIIN FILLARI... x2

SE PÖLLITTIIN x4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!