sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Treenataan

Viikonloppuna oli sitten piiri-leiri Kolin upeissa maisemissa ja täytyy sanoa että treeni maistui jälleen ihan mukavasti. Tässä nyt on sitten tullut suunnilleen parinkymmenen tunnin viikkoja kaks perätysten. Hieman väsyttää kuten pitääkin mutta ei takki ole kuitenkaan tyhjä.
Päästiin nauttimaan kunnon pitkästä sauvarinteestä ja suhteellisen mukavasta kesäsäästä. Tunnelma oli treenien ulkopuolellakin äärimmäisen mukava ja positiivinen, juttu luisti hyvin aamusta iltaan saakka. Vitsiä ja muuta legendaarista aihetta oli tarjolla yllinkyllin.
Rullahiihdossa kuvattiin ihan perustekniikkajuttujakin meikäläisen osalta vuosien tauon jälkeen, siltä osin vähän niinkuin paluu perusasioihin. No kyllä kait se tekniikka ainakin hieman sinne päin oli. Hyvä se on välillä ihan perusjutut kurkistella.
Tänään hieman sitten saatiin vettä niskaan kun pertsaa rullailtiin ja se aiheutti taas kerran sen että laakeri ei tykännyt vedestä ja se napsahti kiinni. Onni onnettomuudessa oli se että jumi tapahtui ylämäessä joten vaaratilannetta siitä ei syntynyt.
Lomaa on siis viikko jäljellä katsotaan mitä tässä viikon mittaan vielä saan aikaiseksi. Liikuntaa ei ainakaan unohdeta.

1 kommentti:

  1. Hyvä, että treeni maistuu, mutta muista myös palautumisjaksot. Ensi talvea ajatellen elä kiirehdi liikaa kunnon ajoituksen kanssa.SM kisat vasta vuodenvaihteen jälkeen.Tsemppiä edelleen

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!