sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

ATK-opiskelua (kantapään kautta jälleen)

Niin tässä olinkin nettikatveessa vuorokauden verran suunnilleen. Jonkinlaisena addiktina sekin aika tuntui pitkälle ja vitutti ihmeesti. Tai lähinnä siksi että tietokone on ainoa audiovisuaalinen viihdelaite mitä tulee oikeastaan käytettyä säännöllisesti.
No tämä aihe liittyy jokaiseen joka tätä sattuu lukaisemaan, nimittäin nettivirukset. Kuka prkl mulkvisti niitä rakentaa ja levittää??!!!
No tietty varmaan oli osittain omaa vikaa sittenkin että sellainen koneeseen iski, en kai ole ollut tarpeeksi tarkkana, virus ohjelmat kyllä on käytössä silti ne jostain vaan singahti.
Onkohan siinä joku keksinyt suuren luokan bisneksen...ensin laitetaan haittaohjelmia netti pullolleen ja sitten aletaan kaupata haittaohjelmien poisto ja torjuntaohjelmia kunnon katteella, kätevää bisnestä. Vai tuleeko niitä ihmeellisiä ohjelmia sinne sitten itsestään ellei niitä joku sinne laita. Jos kukaan ei ois keksinu tietokone virusta ei tarviis olla niitä torjuntaohjelmiakaan, olispa kaikki paljon helpompaa. No kunhan suutani soitan, tietokone asioissa en ole minkäänlainen asiantuntija.
Olenhan sitä urheillutkin tosiaan ihan mukavasti, viikkotunnit on laskettu...meni yli kahdenkymmenen tunnin.
Huomenna saa taas huoletta ottaa vähän rennommin treenien suhteen. Nyt ei muuta asiaa tänne jotenka heipparallaa, menen venyttelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!