torstai 19. helmikuuta 2009

Normi päivä

Tänään heräsin hieman ennen seitsemää ja innosta puhkuen suunnistin punttisalille. Olin salin oven kahvassa kiinni juuri kahdeksan aikaan ja siinä tempaisin kunnon treenin. Rauta tuntui suhteellisen kevyelle ja olo oli terävä heti aamusta. No siitä sitten meinas tulla kiire ku se treeni maistui niin hyvälle mutta juuri ja juuri ehdin aloittamaan työt klo 10.15. No sittemmin on ruoka maistunut hyvälle pitkin päivää ja töissä on täytynyt syödä vähän joka tauolla. Nyt tässä juuri tyhjensin lautasellisen safkaa kun kotiin ehdin ja nyt kyllä väsyttää eli tänään ei enää mitään riehuta, huomenna sitten taas varmaan sukset jalassa sujuttelua. Äärimmäisen mukava oli seurata töiden lomassa radiosta kuinka Aino-Kaisa nappasti upeasti kultaa! Harmin paikka kun ei duunissa ollessa teevetä pysty katselemaan, mut onneks on sentään radio...hyvin pysyi tilanteen tasalla koko ajan.. Onnea Aino-Kaisalle! Täysin ansaittu mitali, siitä on sivustaseuraajafanikin iloissaan!
No ei kai tässä ihmeempää...Uusi upea hiihtosivu on näköjään nähnyt päivän valon. Pitänee sitäkin alkaa fanittamaan! Tuossapa linkki:
http://www.rintterit.fi/index?page=1

2 kommenttia:

  1. Noi kirpparin sauvat on mulle (187cm) varmaan liian lyhkäset luisteluun? Luistelumonot n. 44 ois myös hakusessa. Löytyykö äijältä tai onko hajua kellä vois olla?

    Matti R

    VastaaPoista
  2. Joo äkkiseltää veikkaisin että 160 senttiset kepit aavistuksen liian lyhkäset. Ei kyl äkkiseltään ole myydä tuon kokoisia jalkineitakaan...en tiiä edes kellä ois...kaupasta toki luulisin että uusia löytyy jos enää niitäkään ;)

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!