sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kylmää kyytiä Keuruulla!

Enpä tiedä mitä noista Keuruun sm-kisoista nyt sitten osaisi sanoa. Omalta osalta meni koko kisat aika heikoissa fiiliksissä. Tavallaan haluaa unohtaa koko karkelot, mutta ehkäpä sitä myöhemmin voi sanoa että olenpahan kokemusta rikkaampi. Järjestäjä vei kaksi ensimmäistä kisapäivää läpi pakkas säännöistä piittaamatta. Sellainen pakkasmittari mikä näytti vähemmän pakkasta kuin 20 tuntui olevan kuin verrattavissa johonkin taruhahmoon kuten Lumimies Jedi tai vaikka Loch nessin hirviö: Moni niistä puhuu mutta tuskin juuri kukaan on moista nähnyt! No kaipa ne säännöt on tehty vain huvikseen eikä niitä tarvii noudattaa. Yksi mielenkiintoisimmista kuvista esim on se kun on kisajärjestäjien omalta sivulta löytyy kisan aikana otettu kuva mittarista jonka elohopea näyttää -25. Kuva löytyy tuolta:http://www.sm-hiihdot.fi/kilpailuohjelma2/1_kilpailupaiva_perjantai_22_1/kuvia/
Tosta mun sm-kisavisasta tavalla tai toisella melkein jokainen kohta toteutui kisaviikonlopun aikana. Kisat vietiin läpi mutta ainakin meikäläisen osalta pakkasukko pani pilalle nekin pienet mahdollisuudet onnistua. Ei sovi näköjään noin kova pakkanen meikäläisen lihaksille ja naamakin on laikukkaan punainen nyt. Musti pani luun kurkkuun muille sprintissä sekin siis toteutui, yksi oikein arvannut! Meikäläinenkin tavallaan ripusti hiihtohanskat naulaan kun nenä poskella palasin maitojunalla kotiin normimatkan jälkeen! Oikea päätös mulle vaikkakin tänään ois näemmä ollut koko lailla normaali talviurheilukeli. Lihaksissa vaan ollut jomotusta eilisestä saakka eli tuskin olisin päässyt mihinkään tänään pursuitissakaan. Joka tapauksessa elämä jatkuu, talvi jatkuu, hiihtoharrastus jatkuu, uusi kausikin tulee. Mielessä mielenkiintoinen projekti, täytyy miettiä toteutusta, mutta se projekti alkaa toukokuussa jos niin päätän, siitä kenties sitten joskus! ;)
Niin yhtä kaikki tuntemus ei ollut kisoissa hyvä, sprintti oli hidasta ja voimatonta, sama jatkui normimatkalla. Nopeaa oli vain kotimatka olihan pellin alla Honda power :D
Tuloksia:http://www.sm-hiihdot.fi/kilpailuohjelma2/
Ja tämän blogin kautta onnittelut myös seurakaveri Kari Varikselle pursuitin pronssimitalista! Mitalia lähdit hakemaan ja se myös tuli! Onnea!

                                  Tuommoinen puna poskilla hehkuu kun tätä kirjoittelen:



Ei ollut pakkaseen syypää Ahos Veikko,
mutta oli järjestäjillä kantti heikko.
Koitetaan kisat väkisin vääntää,
osa kilpailijoista nokan kotiin kääntää.
Vip ukot sisätiloissa kahvilla istuu,
ja kattoo ku toiset pakkaseen lannistuu..
Kilpailijoille vain yks koppi pikkuruinen,
siellä istui ukko ja akka lihaksikas tai luinen.
Järjestäjä koitti ettei menis kaikki rahat,
tuli kilpailijoille oltavat pahat.

1 kommentti:

  1. Juu hurjan näköstä hommaa tuolla pakkasessa hiihto näytti olevan! Meillä oli lauantaiaamuna 28 pakkasta, enkä todellakaan uskonu että Keuruulla olis alle 20! Ja naama näkkyy olevan kivasti paleltunu... No etpähän tartte poskipunaa, kihihi!

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!