lauantai 9. tammikuuta 2010

Uusi vuosi ja hieman uutta muutenkin vanhan tutun ohella

Niin töissä olen taas alkanut kulkemaan ja hieman on jalat olleet ihmeissään äkkiseltään kun myymälässä ravaa päivät pitkät asiakkaiden perässä. No kuitenkin lenkillä käydessä on hiihto tuntunut ihan mukavalle, vaikkakin hieman on väsyttänyt. Sit kun vielä väsymyksen lisäks on ollut aika lailla kylmiä kelejä niin eipä ole tullut reviteltyä kovilla tehoilla eikä tuntimäärillä.
Ja keskittyminen Sm-hiihtoihin voi alkaa hyvillä mielin tästä eteenpäin kun näköjään mun nimi löytyy osallistumisoikeuslistalta. Koitetaan mennä sinne sit tekemään kauden parasta hiihtoa, toivottavasti niin käy. Eri asia mihin se kauden paraskaan riittäisi mutta siitä kumminkin lähdetään että itsellä tuntuis edes jollain lailla hyvälle.
Huomenna kokeilemaan vaihtia Tammelaan ryske-hiihtoihin. Ihan mukava kun tulee ihan uusia kisapaikkakuntia, eipähän pääse tympääntymään. Lähdetään sinne sitten voittamaan palkinto, se tarkoittais kolmen sakkiin sijoittumista.. No sellaista nyt tällä erää.

2 kommenttia:

  1. missähänköhän liikkeessä mahtanet työskennellä, kun juokset asiakkaiden perässä? et ainakaan rauta etkä autokaupassa, siellä nimittäin asiakkaat juoksevat myyjien perässä ja siltikin palvelu on kiven alla :)

    VastaaPoista
  2. No juu, sisustustarvikekaupassa tällä erää hommissa. Myönnetään että ehkä se "juokseminen" on aavistuksen liioittelua, kyllä kävellenkin ehtii. Mutta asiakkaan perään kumminkin mennään mahdollisuuksien mukaan :)

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!