sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Timanttiset Ryske-hiihdot Tammelassa 10.1.

Tällä kertaa suuntasin japaninrautani keulan kohti Tammelaa. Netistä tulostetun ajo-ohjeen kera aamulla starttasin innosta puhkuen kohti kisapaikkaa. Monen monta mutkaa ja pikkutietä se ohje ajatti mutta sieltä se sitten löytyi pikkuruinen mesta nimeltä Tammela. Ihan mukavaa se on ihan uusia mestoja kierrellä kisailemassa. Aika monella paikkakunnalla olen hiihtämässä käynyt ja todella monta on ainakin vielä käymättäkin.
Niin sitten itse kisaan. Keli oli suhteellisen kylmä, tarkkaa lukemaa en tiedä mutta kotoa lähtiessä oli -15. Kisapaikalla ja matkalla oli sellaista sumua tai mitä lie usvaa mikä sitten tarttui ihmisiin ja autoihin ja joka paikkaan. Hyvin kuitenkin lähti kroppa toimimaan eikä vilu tullut missään vaiheessa. Alkaa tottumaan kunnon pakkasiin kun niitä kerrankin on ollut. Verryttelin ennen kisaa tunnin, pitkästä aikaa tuntui että vapaallakin saattaisi olla jotain mahdollisuuksia. Alkukaudesta onkin ollut poikkeuksellisesti niin että perinteinen on ainakin hetkittäin tuntunut hyvälle kun taas vapaa ei ennen tätä päivää vielä ollenkaan hyvälle. Reitti oli helponlainen, loivapiirteinen reitti, kaikki nousut sai polkee wassua menemään. No ei siellä tietty sitten myöskään kyykitty laskuasennossa. Lähdin täysiä liikkeelle ja siihen malliin että itselle ei armoa anneta. Minulla ei ollut minkäänlaista aavistusta väliajoista tai muista , paikan päällä ei ollut edes kenttäkuulutusta josta olisin tiennyt miten mikäkin 2,5 km kierros sujuu. Loppuun asti tulin tasaista vauhtia ja tuntui että jotain sain itsestäni irtikin. Mutta kumminkin se sijoittuminen kolmen sakkiin jäi vain haaveeksi. Tuli kirvelevä 0,9 sekunnin tappio neljännestä sijastakin joten tyytyminen sijalukuun viisi. Voiton vei Valkeakosken hakan laajasta ja tasokkaasta porukasta Juha-Matti Mikkolainen ja kakkosena saman seuran monipuolinen kestävyysurheilu suuruus Jukka Vastaranta.
Itsellä on nyt sellainen fiilis että ehkä tää vapaakin on aavistuksen mennyt eteenpäin, jospa seuraavassa kisassa olis aavistuksen sähäkämpää, jäädään odottelemaan. Odotellessa ajattelin jatkaa hiihtolenkkeilyä ja välillä duunissakin käyn ihmisiä viihdyttämässä. Tällä erää tällaista! Palataan asiaan!
Tulokset:http://www.tammelanryske.fi/DowebEasyCMS/Sivusto/Dokumentit/Timanttiset%20Ryske-hiihdot%20Tulokset.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!