sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Tampereen pyrinnön hiihdot

Niin se näyttää tänä talvena olevan että joka hiihtoon johon osallistuu näyttää olevan kaksi aluskerrastoa kisa-asun alle minimivaatimus.
Tänään siis tuolla kaupin urheilupuistossa kisajärjestäjänä Pyrintö. Pakkasmittari näytti jotain -15 ja suhteellisen raaka tuuli teki olosuhteista varsin kylmän. Mutta talviurheiluahan hiihto onkin, vaikken varsinaisesti niin kovista pakkasista tykkääkään.
Tulin kisapaikalle niin viime hetkellä kuin vain mahdollista ja suoraan autosta hyppäsin verryttelyladulle. Tunti hiihtoa alle ja sit vaan kisaan rohkeasti. Suhteellisen mukavaan vauhtiin pääsin heti alusta saakka joskin hieman edelleen arkailen nousuissa ja vähän muutenkin arvelutti että jaksanko hiihtää 15 kilsaa omaa kovaa. Väliajoista mulla ei ole mitään käsitystä mutta ainakin tuntuu että vauhti pysyi tasaisena alusta loppuun saakka. Kylmyyskään ei haitannut, pariin kertaan vaan alamäessä kokeilin että onko nenä tallella mulla kun toi naamavärkki tuntuu olevan jokseenkin kylmän arka. Mitään varsinaista kiriä tai muuta venymistä en kyennyt saamaan aikaiseksi mutta ainakin itseä tyydyttävä hiihto tuli. Pääsin jopa palkinnoille. Sijoituin siis viidenneksi jääden voittaja Iiro Niskaselle reilun puolitoista minuuttia.
Tässä on nyt ollut joulukuun aikana vähän ennusmerkkejä siitä että hiihtohulluus vaan isonee mutta otetaanhan nyt kaikessa rauhassa ja nautitaan harrastamisesta, sillä sitähän tää nimenomaan on.
http://www.tampereenpyrinto.fi/hiihto/TULOS%20kans%2019122010.HTM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!