keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Liikkeellä jollain tapaa

Niinpä niin, pitkän sairasteluprosessin jälkeen olen taas päässyt hiljalleen liikkeelle. Olo ei edelleenkään tunnu mitenkään supervoittoisalle.. Jaloissa painaa ja täten syytä mennä kevyesti ja huoltaakin.. On viimeisten viikkojen kuluessa annettu näytteitä molemmista käsivarsista ja vähän tuolta alempaakin lorautettu.
Sellaista kieltä ne näytteet kertoi että ei kai tässä auta kuin jotenkin löytää virettä ja varovaisesti alkaa vilkuilemaan kisakalenteriakin.
Arvot oli siis kauttaaltaan ihan hyvät.. hyviäkin uutisia siis!
Ja muutenkin hiihdon ystävänä ja rakastajana on ollut hieno katsella noita olympialaisia ja suomalaisten mainioita suorituksia!
Itselle erityisen tunteikas hetki oli Iivon kultamitali! Onnitellaan täältäkin Iivoa vaikka tuskin näitä palstoja luetkaan! Mutta jos Iivo luet tän niin kommentoi HEP :D
Ja ehdottomasti onnitellaan yhtä lailla supervalmentaja Ollia, tuttua miestä vuosien varrelta.. tuollaisia valmentajia suomen hiihto tarvitsee! Minäkin tarviisin hehee! Jos Olli luet tän niin kommentoi HEP HEP ..
Niin tässä vaiheessa ei kai ihmeempää taaskaan. Lähitulevaisuudessa koitetaan edelleen liikuskella ja palautua ja pyrkiä siihen että pystyis tekemään ulkoilun ohessa myös jopa pari ihan TREENIÄ?
Viime viikon kuntoilutunnit oli siis 6h10 min
Ensimmäiset ulkoilut painottui leppoisaan hiihtoon jäällä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!