maanantai 3. maaliskuuta 2008

päivän näppäilyannos tännekin

Yli 500 pyörähtäneen laskurin kunniaks koitetaan jotain jälleen kerran vääntää suuren yleisön pyynnöstä huolimatta.
Tässä viikonloppuna kun puhuttiin höpöjä(jälleen kerran) tuli mieleen äärimmäisen hubaisa ajatus!
Sponsorointi yms hommiin liittyen! Esim näin: Miksi ihmeessä tukea ja kannustaa rahallisesti fanituotteiden muodossa jo hurjan hyvin taloudellisesti menestyviä huippu-urheilijoita, miksi et sijoittaisi rahojasi toisin ja tukisit keskitason kansallista urheilijaa! Mikä olisikaan hienompaa kuin että päällä olisi "hassuhiihtäjä" teepaita, aivan legendaarinen ja erikoinen, ei olisi jokaisella, tulis ihan uus marginaaliryhmä...tai "seppajosyntyessaan" avainnauha. Se vasta mielenkiintoinen olisikin. No tällaisia ajatuksia...äärimmäisen mielenkiintoisia..tai sitten ei...täältä tähän.

5 kommenttia:

 1. Olipahan taas täyttä paskaa, mutta ei kai se mitään haittaa?? :P
  (Idea itsessäänhän on mitä parhain!)

  VastaaPoista
 2. Joo kommentteja on luvassa myös treeneistä! Kunhan tässä jotain isompaa treeniä tulee tehtyä=D

  VastaaPoista
 3. Mulle aikakin kelpaisi seppäjosyntyessään avainnauha - jepjep, tunnen jostain syystä itsekin olevani sellainen ;)! Tuo hassuhiihtäjähän on toisaalta aika hauska, missäs meinasit paitoja painattaa? Heheh... on sulla ideoita!

  Ja sit tuohon uudempaan kommentoiden: elämä on varmastikin paljon kivempaa ilman sitä töllöä, jää aikaa ehkä johonkin järkeväänkin!

  VastaaPoista
 4. Niinpä niin, täähän idea on osin lähtöisin myös tuon hullun urheilukauppiaan ajatusmaailmasta, sitä yhdessä höpistiin ja naurettiin! Elikkä Tuovinen! jos kysyntää alkaa tulla niin eiku vaan paitoja teetättämään! :D

  VastaaPoista
 5. No on sulla ideat! :) Mutta tuossahan on asiaa, eipä oo paljo kansallisen tason hiihtäjällä pelkoa ylimääräsestä rahatulvasta, joten ponsorit ois tarpeen.

  VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!