lauantai 15. maaliskuuta 2008

Sinisentien Mahtihiihdot

Viikon mittaan on ollut kovasti märkiä kelejä ja sitä myöten oli jo Maaningan kisajärjestäjille pientä epävarmuutta hiipinyt kisojen suhteen, tai ainakin puhetta sen suuntaisesta oli ilmassa. No ongelmia oli hivenen ainoastaan stadionin kunnon suhteen koska se on tehty kynnöspellon päälle ja multapaakkuja ja muuta epätasaisuutta oli havaittavissa. Maastossa sen sijaan keli oli ihan mainio. Jokseenkin kostea mutta suhteellisen liukas.
Olihan se itse kisasuorituskin omalta osalta kohtalainen. Björnin jäädessä pois kisasta, tuli mulle jäniksen rooli ja sitä kautta olin täysin tietämätön väliajoista. Painelin siis vain alusta saakka niin kovaa kuin kykenin, samoin toki oisin tehny lähtöpaikasta riippumatta. Koko ajan oli sellainen olo että perhana että haluis mennä vielä hieman kovempaa mutta kun ei vaan kerkee vaikka kuinka haluaisi. Uhoa oli ja intoa ja meininkiä että tänään ollaan suhteellisen lähellä kärkeä, ellei peräti kärjessä, mut ei ihan rahkeet riittäny. No minuutti voittaja Olli Ohtoseen on kumminkin ihan hyvä suoritus. Sijaluku neljä ei ehkä ihan ollut tavoittelemani paikka mutta muutkin mun edellä olijat menivät ihan kunnon vauhtia. Fiilis oli kohdallaan jo ennen kisaa ja samaten sen jälkeen. Tunnelma ja fiilishän ovat aina huipussaan kun Olli on samassa kisassa;)
No edelleen tuntuu että terävyys voipi parantua tästä eteenpäin ja toivotaan että kerrankin osuu ajoitukset nappiin Sm-kisoihin mennessä. Tällä hetkellä kaikki ookoo, toivottavasti kauden huipennus on omalta osalta näyttävä:D
http://www.maaninganmahti.fi/Tulokset/mahtihiito%2008.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!