maanantai 15. syyskuuta 2008

Hassuhiihtäjä paita + rajua rullailua Kolilla!Viikonloppuna sitten ratkottiinkin piirin hiihtäjien kesken Kolin kuninkuus rullahiihtämällä siten että hiihdettiin 5+5 km P/V kisa takaa-ajona vahvasti nousuvoittoisella reitillä maalin ollessa Kolin huipulla.
Pörstin Markushan sen vei monien vaiheiden jälkeen, meikäläinen oli ihan sivusta seuraajan roolissa ajatellen voittokamppailua. Ainoa merkityksellinen seikka on että tuli äärimmäisen hyvä treeni, varmaan meikäläiselle aika lailla kauden kovinta settiä. Tuloksia pitää aina hieman sillä silmällä katsella että rullasuksihiihdossa välineissä varmana isompiakin eroja kuin talven hiihdoissa.
Muutenkin varsin nautinnollinen urheiluviikonloppu kun tuon rullakisan lisäks pieni maisemavaellus juoksennellen kolin mainioissa maastoissa.
Ja sunnuntaina sitten vielä kunnon lihaskestävyys harjoitus rullaillen sauvoitta ja tasatyöntäen, Kolin läheisyydessä Marton vaaralla, nousuja kaiken kaikkiaan kymmenen omalle kohdalle. Treeni maistuu ja kaikki näyttää kohtuullisen valoisalle. Tänään mukava terävä futis huippuseurassa, pian vuorossa venyttely.
Niin ja tosiaan ensimmäiset koevedokset Hassuhiihtäjä T-paidasta on juuri nähneet päivän valon! Koitan julkaista siitä jonkinlaisen kuvankin, itsellä ei oo kunnon kameraa , mut kokeillaan edes jonkinlainen vilaus saada näkymään tolla tietokoneen kameralla.
Ja klikatkaa tuota tulosliuska kuvaa niin sen pitäs pompsahtaa hieman suurempana ja luettavan kokoisena esiin jos haluatte sitä tarkemmin tihrustaa..
Joo ja vieläpä yksi aihe...gallupin mukaan 56% blogilla kävijöistä on naisia, hyvinkin mielenkiintoinen juttu, hieman se itseni yllättää ja näin ilmeisesti muutamat muutkin tutut, mutta ilman muuta tervetuloa jatkossakin lukemaan hömppäjuttuja sekä miehet että naiset!
Uutta galluppiakin kehitellään jo, tulee esiin hyvin piakkoin! vastailkaa siihenkin, kiitos!

3 kommenttia:

 1. No nyt olit keksiny semmosen galluppikysymyksen, että joutu sisäasiainministeriön sivuilta käydä kattomassa että missä läänissä sitä nykyään asutaan! Olen tullut länsisuomesta takaisin itäsuomeen siis - ja siihen oikeeseen paikkaan elikkä Savvoon! Pitäs olla Savon lääni tai Savon maa!!!

  VastaaPoista
 2. Näkyi olevan Herra Seppä itse kun laittoi kovimman ajan vapaalla pöytään Kolin kisoissa?! Pörstin kunnon tietäen tässä alkaa jo omakin puntti tutista ensi talvea ajatellen..
  Terveiset Ramsausta ja treeni-intoa savon suunnalle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos terveisistä! Toki sitä saa nimensäkin kertoa;) vaikkei pakko olekaan...no ehkei kannata vielä liikaa tutista(vaikkakin pikku pelko persiissä tekeekin ihan hyvää) sillä kuten mainittua, rullasuksissa oli aivan valtavia eroja, mun rullat ei ainakaan nihkeet olleet vapaalla...
  Oispa joskus mukava kokea tuollainen Ramsaukin vaikka....vähän oon kateellinen....

  VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!