maanantai 29. syyskuuta 2008

Koli tutuksi yhdessä kesässä.

Tässä seura ja piirivaihdosten kylkiäisinä on tullut mukavasti pientä vaihdosta myös noihin treenimaisemiin, useampana viikonloppuna on tullut kolin maisemissa nautittua kunnon liikunnasta ja mäki on hyödynnetty joka kerta sekä jalan että rullasuksilla. Täytyy sanoa että kaikki tämä on ollut äärimmäisen mukavaa ja jo tässä vaiheessa uskallan arvailla että jospa sinne jatkossakin vielä mun tie vie! Tokihan tuo koli ei tyystin tuntematon mulle ole ollut ennen tätäkään mutta kyllä sen nyt voi sanoa että kukkulaa on kurkisteltu jokaiselta puolelta tämän kuluneen kesän aikana. Voisiko tässä olla se pieni lisä millä kömpelön kansallisen kisahöylääjän taso hiukan paranisi, no se tullaan näkemään kun maltamme odottaa.
Nyt viikonloppuna siis viimeinen kerta leirillä tälle kesälle kolin maisemissa. Tulihan siellä kunnon vauhtikestävyys treeni nousuun rullilla ja sitä perus hyvää tasapukkaustreeniä sekä oikein mukavaa vaeltelua suurissa mäissä.
Kiitos Koli kiitos!
Seuraavaksi sitten voidaankin vaikka alkaa odottelemaan lumen tuloa, toki ehkä sitä pari kertaa täytyy ennen niiden satamistakin lenkillä käydä..täytynee jotain keksiä.
Tänäänkin vielä oli upea syyssää ja käytiin vähän tekemässä ilmaavaa rullahiihtoa Jakke "temporainer" Rissasen kanssa. Juttu edelleen luisti todella hyvin niinkuin aina ennenkin, siitähän ei pääse mihinkään!
Pidetäänpä mieli kirkkaana edelleen!

1 kommentti:

  1. Ylläksellä 2 km hiihtolatua avattu tänään, tällä korkeudella pitänee tyytyä rullailuun, kun lomakin on vasta viikolla 45-46.
    terveiset kotoa

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!