sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Viikonloppu takana

Olipa ihan mukava ja antoisa viikonloppu. Aika meni mukavasti ja rennosti, aika rauhallista elämää ja emännän viihdyttämistä oli ohjelmassa. Tietty treeneissä ei voi sanoa että olis kovin rauhallista ollut.
Lauantaina raaka maksimiloikkatreeni nousuun, se kyllä tyhjensi kroppaa ja jaloissa ja perslihaksissa on tämän päivää tuntunut että on tullu loikattua. No tuuppasin sitten tasatyöntöö Lapinlahdelta iisalmen toiselle puolelle, ihan miehekästä perusjauhamista, näköjään melko kivasti jaksaa pukata. Illalla vielä juoksentelin sellaisen tunnin verran, jalat ei tuntuneet irtonaisille mutta nyt on hyvä mennä venyttelemään tonne telkkarin ääreen. Palaan taas joskus kun asiata sattuu olemaan...

2 kommenttia:

  1. onpa mielenkiintoista nähdä miten lankku liikahtaa talvella, treeni ainakin tuntuu maistuvan. Muista vaan palautella ajoittain, ettei mene rasituksen puolelle.

    VastaaPoista
  2. Joo kiitos kannustuksesta! Tosiaan treenaaminen on äärimmäisen mukavaa, toisaalta enpä tässä ole mikään ammattilainen eli tuntimäärät ei ole suunnattomia. Kokonaisrasitusta varmaan tuleekin kun duunarina riehuu arkipäivät. Paljonko olis sellainen sopiva määrä raskaan työn raatajalle treeniä? sen kun tietäis...Kertokaa joku??? Nyt esim jalat kyllä tuntuu hiukan väsyneelle jotenka ei tässä ainakaan tehoja tänään väännetä..

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!