torstai 4. syyskuuta 2008

Uutta ja vanhaa...

Uutta siten että galluppiin vaihteeks uutta kysymystä, tällä kertaa ei ole liian montaa vaihtoehtoa...vastailkaa ahkerasti!
Entisen gallupin tuloksia:
Eniten kävijöitä yllättäen ryhmästä joka ei harrasta hiihtoa laisinkaan! No kiva kun luette, tervetuloa jatkossakin. Sit todella monta maailmancup tason urheilijaa, että terve vaan kaikille! Koko maajoukkue lukee tätä ton gallupin perusteella hehee! Aika paljon on myös entisiä kilpailijoita kurkistellut. Otos ei tietty kamalan laaja ole mutta kun malttamaton en jaksa viikkokausia pitää samaa kyselyä tuolla jotenka tyydytään tohon tulokseen.
Jep ja vanhaa siten että urheilua on tullut edelleen harrastettua. Eilen Temporainerin kanssa putkihiihdon merkeissä Leppävirralla, sekä juttu että suksi luisti mallikkaasti oikein mainiota!
Loppuviikoksi on suunniteltu ihan kohtuullisen mukavaa liikunta settiä ja täytynee tästä nyt saman tien ponkaista tuonne puijon tuntumaan jolkottelemaan, aurinkokin paistaa uskomatonta, just tässä herättelykahvit juotu näin töiden ja lyhyiden päiväunien jälkeen.
Heippa hei siis taas hetkeks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!