maanantai 19. toukokuuta 2008

Urheilu on mukavaa

On tässä tullut nautittua vapaapäivästä täysin siemauksin. Rullilla vetelin vapaata 2 ja puol tuntia, siihen päälle pikkuisen hölkkää vielä. Ja kun eilenkin tuli kolmen tunnin lenkki heitettyä niin täytyy sanoa että sapuskaa saa lappaa ihan kunnolla sisään. Eipä siinä mitään syöminenkin on äärimmäisen mukavaa. Ja nyt kun tässä tänään on tuota aikaakin ollu niin piti ihan pikku nokosetkin napata tuossa. Seuraavaks vois hyvälle maistua ämpärillinen kahvia ja suklaakeksejä, nam nam.
Nyt sitten neljä päivää duunia ja sit lomailemaan, viikonloppuna pitäs pientä leirihomman tynkääkin olla tiedossa, mikäs sen mukavampaa kuin päästä tekemään laatutreeniä porukan kanssa. Viikolle tähän vois olla pari rennompaa päivää ihan kohdallaan..nautitaan tekemisestä taas!

8 kommenttia:

 1. Minkähän porukan kanssa se Espen oikein leireilemään lähtee? ;)

  VastaaPoista
 2. en tiedä oikein itsekään, kunhan vaan menen jonnekin;)

  VastaaPoista
 3. Eka kerran eksyin näille sivuille..jaksaa mies tämmösiäki väsätä.Ootko ajatellu kuinka paljo kovempaa lankku liikkuis talvella jos senki ajan käyttäsit reenaamiseen;)
  "maailman kaikkeuen ensimmäiseksi komein s...." :)

  VastaaPoista
 4. Mahtaa olla totuus kuitenkin, että lankku liikku paremmin jos on muutakin mielessä kuin vain SE.

  VastaaPoista
 5. Juu onhan noita vinkkejä miten lankku liikkuisi paremmin... Espeni varmaan muistaa kuinka joku mölhö ukko tuli aikoinaan sanomaan minulle, että Espenillä kulkee suksi paremmin nyt kun tukka on lähtenyt... ja vielä paremmin kulkis kun ottais vielä tuon korviksen pois! Että silleen...

  VastaaPoista
 6. Jos ruvetaan miettimään takavuosien junioritähtiä, jotka vain harjoittelivat ja joiden kotona puhuttiin vain hiihdosta, monikohan näistä jatkaa nyt aikuisten sarjoissa. Himoharjottelijat ovat mielestäni minun ikäluokkaani ja osallistuvat kisoihin koukkupolvisarjoissa ilman vaudin lisäystä harjoituslenkkeihin verrattuna, joskus jopa vauhti hidastuu kun numerolappu puristaa ja pipokin on liian tiukalla. Jatka Espen vain aloittamallasi linjalla hiihtourheilu elämäntapana ,mutta muutakin sisältöä mukana.

  VastaaPoista
 7. Täällähän on elämää! kiitoksia kannustavista sanoista! kommentoikaa toki edelleen lisää! Niin tuo lienee suhteellisen oikea termi että hiihtohomma on melko lailla elämäntavaksi muodostunut. Minkäs sille teet kun veri vetää treeni poluille.
  Ja mitä tuohon tukan kasvamiseen tulee, parin viime vuoden aikana on vauhtikin hiven pikkuhiljaa koventunut, samaa tahtia on tukka pidentyny, pianhan se koittaa se aika kun tukka ei enää niin tuuheana kasvakaan..ja kyl sitä muutenkin taas jossain vaiheessa pätkäistään...

  VastaaPoista
 8. Nyt essi uskaltautui viimein julkaisemaan kaikelle kansalle uuden seuransa... jesssssssssssss

  VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!