maanantai 22. syyskuuta 2008

Hyvillä mielin liikuskellaan!

Viikonloppu tuli ja meni. Urheilullisissa merkeissä sen kulutin kuinka ollakaan! Lauantaina yhdistelmä treeni tasatyöntö + juoksu, yhteensä neljä tuntia lajijakauma 50%-50%.
Sunnuntaina sitten rajua lyhyttä jyrkkää nousua maksimilla ylös sauvojen kanssa juosten monen monta kertaa..illalla vielä pikku palautus lenkki. Mukavalla fiiliksellä kulki ja kulkee edelleen jatkossakin toivottavasti. Tänään kevyempi rullailu puoltoista tuntia ystävämme Temporainerin kanssa. Jutut oli hyvät mutten tässä paljasta aiheita...;)
On tässä taas sitten ollut mielenkiintoista seurata tuota gallupin kehitystä ja tästä asiasta viisastuneena perustankin sitten jatkossa EFCÅ:n (Espen fan club Åland)
Ehkä tuo galluppi oli hiukan liian hankala, täytyy siis taas uusi keksiä;) Nyt jos joukossa on joku Ahvenanmaalta jostain ihmeen syystä niin ilmoittele minulle;) ja kaikki muutkin tervetuloa aina vaan lukemaan ja kommentoimaan ja vastailemaan ärsyttäviin galluppi kyselyihin. Onneks tää on huumoripalsta niin ei kannata ottaa asioita liian vakavasti!

1 kommentti:

  1. miksi et paljasta aiheita? :((

    terkuin, eräs utelias

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!